Un fenomen de care ai auzit, o experiență pe care trebuie s-o trăiești!
1


În week-end-ul 20-21 iunie la Filarmonica "Banatul" cea de-a XI-a ediţie Timişoara Gospel Project, organizată de Asociaţia Culturală TGP, a făcut  din nou sală plină două seri consecutiv cu concertul "Let it shine!". La cele două spectacole cu intrare liberă şi donaţii libere de la spectatori s-a strâns suma totală de 14538 de lei pentru Centrul de Îngrijire Paliativă "Casa Milostivirii Divine" (www.hospice-timisoara.org).
Sub conducerea muzicală a dirijorului german Dominic Samuel Fritz cei 100 de corişti amatori şi un band de profesionişti, format din pianistul Cristian Creiniceanu, trompetistul şi clăparul Petre Ionuţescu, chitaristul Johnny Kui, basistul Daniel Kui şi tobarul Sergiu Cătană au strălucit pe scenă cu un show de zile mari. 

După ediţia jubiliară de 10 ani din 2014, de gospel simfonic alături de orchestra Filarmonicii "Banatul", The Timişoara Gospel Project a surprins şi cucerit publicul de această dată cu un repertoriu impresionant şi eterogen, cu piese de la negro spirituals până la pop creştin, cu ritmuri rock sau R & B, cu părţi  solistice numeroase şi spectaculoase. Printre soliştii din cor s-au aflat şi două cântăreţe consacrate, Vera Ciocan şi Alexandra Giuca, iar la câteva piese lirice bandului i s-a alăturat cu violoncelul  şi tânărul artist Andreas Schein.